Előfizetői tartalom

Nincs napirenden az országos tiszti főorvos leváltása

Portfolio
Egyelőre nincs napirenden az országos tisztifőorvos, Falus Ferenc menesztése. Székely Tamás egészségügyi miniszter az MR1-Kossuth Rádió reggeli műsorában ugyanis úgy fogalmazott, hogy egyelőre nem dőlt el semmi, egyeztetnek a közeljövő feladatairól. Az érintett a közrádió műsorában azt mondta, hogy nem esett szó menesztéséről.

A Magyar Nemzet keddi számában jelent meg, hogy hamarosan távozhat posztjáról Falus Ferenc országos tiszti főorvos.Kapcsolódó cikkünk2009.07.07 09:03 Hamarosan távozik az országos tiszti főorvos?Falus Ferenc ugyanakkor az MR1-nek nyilatkozva cáfolta, hogy szóba került volna távozása. Szerinte jó a kapcsolata a tárca vezetőjével, talán azért is, mert korábban együtt dolgoztak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés