Előfizetői tartalom

Csökkenteni lehetne az államra nehezedő súlyos terheket

Portfolio
A balesetek okozzák a legtöbb halálesetet a gyermekek körében, derült ki az Egészségügyi Világszervezet és az Egészségügyi Minisztérium július 7-én tartott közös sajtótájékoztatóján. Dr. Medgyaszai Melinda Szakállamtitkár Asszony és Dr. Dinesh Sethi a WHO baleset megelőzési szakértője arra hívták fel a figyelmet, hogy amennyiben nem történik hatékony beavatkozás, a balesetek száma és súlyossága növekedni fog - áll a tárca közleményében.

"Dr. Dinesh Sethi a WHO által közétett "European Report on Child Injury Prevention" Gyermekbalesetek Megelőzéséről szóló Európai Jelentés című kiadvány bemutatásán keresztül rávilágított arra, hogy a balesetek okozzák a legtöbb halálesetet, illetve élethosszig tartó rokkantságot a gyermekek körében, amelyek nagy hányadát hatékony módszerek és stratégia kidolgozásával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés