Előfizetői tartalom

Így változik az élet júliustól

Portfolio
Nő az áfa és a jövedéki adó, csökken az szja. Az adóváltozások számos termék árát emelik, és vannak olyan szolgáltatások, mint például a távfűtés, amelynek három egymást követő hónapban három különböző forgalmi adója lesz. Két lépésben drágul az áram, árat emel a BKV, jön a bejegyzett élettársi kapcsolat, megy a szocpol, kinyílik a gázpiac - foglalja össze a változásokat az Index.

Egy sor változást hoz életünkbe július 1-je. A változások zöme arra vezethető vissza, hogy felforgatják az adótörvényeket. Az adómódosítások egy része már januárra visszamenő hatályú lesz. Csökken az szja és a munkáltatók járuléka Július 1-jén lép hatályba egy olyan rendelkezés, amely nyomban visszamenőleg, idén év elejétől hoz kedvezőbb helyzetbe sok százezer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés