Előfizetői tartalom

Magyarország továbbra sem kapna hitelt a pénzpiacról

Portfolio
Jelen pillanatban nincs esély arra, hogy Magyarország piaci forrásból finanszírozza az államadósságot, és ne legyen szüksége a Nemzetközi Valutaalap hitelére - nyilatkozta az Info Rádiónak az ING Befektetési Alapkezelő vezérigazgatója. Benczédi Balázs egyetért azzal a véleménnyel, hogy újabb hitelszerződés megkötésére lesz szükség az IMF-fel.

Bár javulnak Magyarország makrogazdasági mutatói, de még mindig nem túl kedvezőek - értékelte az elmúlt időszak kormányzati intézkedéseit az InfoRádióban az ING Befektetési Alapkezelő vezérigazgatója, aki szerint emiatt legfeljebb az év utolsó negyedévében számíthatunk a gazdaság fellendülésének kezdetére. Emiatt az ország nem szakadhat el az IMF segítségétől, hiszen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés