Előfizetői tartalom

Innen már csak felfelé? - Sokat javultunk az elmúlt negyedévben (OTP)

Portfolio
Az elmúlt negyedévben jelentős mértékben javultak a világgazdasági kilátások: a rövidbázisú mutatók ugyan továbbra is a negatív tartományban tartózkodnak, azonban az utóbbi hónapokban mind a várakozásoknál, mind a megelőző értéküknél kedvezőbben alakultak - írják legfrissebb elemzésükben az OTP elemzési központjának szakértői. A szinteket tekintve, a gödör alját valószínűleg még idén, a harmadik-negyedik negyedév környékén elérhetjük, ezt követően pedig már pozitív negyedév/negyedév dinamikák várhatók.

Sokkal jobb, mint negyed éve - a bizalmi indexek mellett a visszatekintő mutatók is javultak Az elmúlt negyedévben több olyan adat is megjelent, ami alapján az OTP szakértői arra következtetnek, hogy a várakozások már elérhették mélypontjukat. Az előretekintő mutatók ugyan továbbra is a visszaesést prognosztizáló tartományban találhatók, azonban értékük március óta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés