Előfizetői tartalom

Miért NE csökkentsék a távhő ÁFÁ-ját? (Vélemény)

Portfolio
2010-től 5% lenne a távhő áfája. A lobby és a kétségbeesés ismét szar megoldást eredményez. Adjunk csak Budapesten kb. 10 milliárd forintot ajándékba a távhősöknek, ahelyett, hogy a felújítást és a hatékony hőgazdálkodást támogatnánk. Soha az életben nem foglalkoztunk távhővel, nem is értünk hozzá. Mégis írunk róla, mert az 5%-os ÁFA nem megoldás, s ezt szerintünk mindenki érzi.

Kapcsolódó cikkünk2009.06.16 11:31 5% lesz csak a távhő ÁFA?A sztori viszonylag egyszerű. Pár vidéki városban sikerült normális távfűtési rendszert csinálni, a legtöbben és Budapesten nem. Az árak magukért beszélnek. Ki az a h...e, aki nem szeretne kevesebbet fizetni adott szolgáltatásért. Persze magyarázkodnak a távhőszolgáltatók, hogy miért nem éri meg leválni, de...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés