Előfizetői tartalom

Lesz nemulass az arany piacán?

Portfolio
Megint az 1,000 dolláros csúcsszintek felé közelít az arany árfolyama, ahonnan korábban már többször is lefordult a nemesfém ára. A rövid távon gondolkozóknak érdemes lehet óvatosan eljárni, azonban az arany hosszabb távú kilátásai kedvezőnek tűnnek. Vételi szándékkal a piacon akkor lehet érdemes megjelenni, ha a korábbi 1,010 dolláros csúcsértéket sikerült áttörnie az árfolyamnak.

Az elmúlt egy hónapban ismét "megtáltosodott" az arany árfolyama (+10%) és annak ellenére, hogy a korábban nagyon jó hajtóerőnek bizonyuló befektetői félelmek mostanra sokat csillapodtak, sikerült ismét a 990 dolláros szinteket elérnie. A közelben tornyosul azonban az a bizonyos 1,000 dolláros szint, ahonnan korábban az árfolyam már kétszer is lefordult. Érdemes lehet tehát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés