Előfizetői tartalom

Oroszországot is elérik a költségvetési megszorítások

Portfolio
Az orosz államfő hétfőn arra kérte a kormányt, hogy készüljön fel a válság elhúzódására, ami azt jelenti, hogy a gazdasági krízis 2010-ben is eltarthat - írja a Financial Times cikke, ami egyúttal megjegyzi: Medvegyev igencsak pesszimista képet festett Oroszország gazdasági kilátásairól és felhatalmazást adott a kormánynak széleskörű megszorításokra. Közben az orosz gazdaság sérülékenységéről érkező hírekre gyengüléssel reagált a rubel.

Mindannyian látjuk, hogy milyen nehéz helyzettel kell megküzdjön az ország, a gazdaság. A globális válságnak még közel sincs vége - nyilatkozta Dimitrij Medvegyev. A 10 legfontosabb cél között említette a költségvetési források megtakarítását. A Financial Times cikke emlékeztet arra, hogy Oroszország egy évtized után idén először újra költségvetési hiányt produkál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés