Előfizetői tartalom

Bajnai Gordon: a kormány egyszerre két válságot kell kezeljen (FT)

Portfolio
Magyarország két válsággal kell megküzdjön. Az egyik a nemzetközi krízisből adódik, ami egyúttal felhívta a figyelmet a sajátos magyar válságra is, a politikai csatározásra - nyilatkozta Bajnai Gordon a Financial Times-nak. A londoni üzleti napilapnak azt is elmondta, hogy Magyarország akkor szorulhat ismét nemzetközi segítségre, ha a tavaly őszihez hasonló újabb sokk érné a gazdaságot, ami ismét befagyasztja a bankközi hitelezést és a kötvénypiacot.

Nagy mértékben függ a német és az egész európai fellendülés sebességétől az, hogy Magyarország hogyan küzdi le mély gazdasági válságát - mondta Bajnai Gordon.Kapcsolódó cikkünk2009.05.21 17:00 Bajnai: a kormány 50 milliárd forint bevételt remél az új adótólEgyütt sírunk és együtt nevetünk Európával, különösen Németországgal. Amennyiben újabb jelentős visszaesés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés