Előfizetői tartalom

Nálunk súlyosabb a válság, mint máshol (Gallup)

Portfolio
2009 májusában alig több, mint a megkérdezettek negyede volt elégedett azzal, ahogy él (1%-"nagyon elégedett" és 25% "inkább elégedett"). Velük szemben a többség vagy egyáltalán nem (28%), vagy pedig inkább nem volt elégedett (46%) az életével. A gazdasági válság hatására a rendkívül alacsony szubjektív életminőség-érzet szélesebb rétegeket érint, mint korábban, ma a magyar társadalom minden korábbinál nagyobb része elégedetlen az életével - derül ki a Gallup Intézet friss felmérésből.

A felnőtt lakosság döntő többsége már decemberben is igen rossznak (54%) vagy nagyon rossznak (39%) ítélte meg az ország gazdasági helyzetét. Az emberek érzékelése szerint az igazi zuhanás a december óta eltelt időszakban következett be. Most gyakorlatilag mindenki (95%) rossznak tartja az ország gazdasági helyzetét, sőt a megkérdezettek 57%-a kifejezetten súlyosnak ("nagyon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés