Előfizetői tartalom

Oszkó Péter külföldi címlapról üzen a befektetőknek: "ez a legtöbb, amit tehetünk"

Portfolio
A válság kezelésére és népszerűtlen kiadáslefaragásra vállalkozó új magyar pénzügyminiszter meglepő magabiztosságot sugároz - olvasható a MarketWatch címlapján megjelent, Oszkó Péterrel hétfőn készült interjúban. A pénzügyminiszter az amerikai gazdasági hírportálnak adott interjújában reményének adott hangot: a forint a jövőben stabilabb lehet. A MarketWatch tudósítása azonban figyelmeztet, hogy a magyar fizetőeszköz továbbra is sérülékeny.

Az egy hónapja hivatalban lévő szakértői kormány pénzügyminisztere az online gazdasági portálnak adott interjújában kifejtette: a jövő évi parlamenti választások előtt számos intézkedést végre tud majd hajtani. Úgy gondolom, hogy sok intézkedést el tudunk végezni, mivel a politikusok és az emberek is szakértői kormányként tekintenek ránk, és felismerték, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés