Előfizetői tartalom

Őszre véget érhet a recesszió!

Portfolio
Bár a recesszió már idén ősszel véget érhet, évekbe telhet, amíg az amerikai gazdaság teljesen kilábal a válságból - vélik a Wall Street Journal által megkérdezett elemzők. A 52 szakértő szerint az első negyedévben tapasztalt 6.1 százalékos visszaesés után az április-júniusi időszakban további 1.4 százalékkal zsugorodhat az amerikai gazdaság.

Az elemzők úgy vélik, hogy az amerikai gazdaság már 2009 harmadik negyedévében visszatérhet a növekedés pályájára (2010 első felére 2 százalék feletti növekedést prognosztizálnak) - olvasható a Wall Street Journal tegnapi számában. A lap megjegyzi, hogy a felmérést a kereskedelmi tárca kisebb negatív meglepetést okozó kiskereskedelmi jelentése előtt készítették, ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés