Előfizetői tartalom

A szerencsének is köszönhető, hogy nem omlottunk össze (Economist)

Portfolio
A közép-kelet-európai régió egésze elkerülheti a teljes gazdasági leépülést, a térség számos országa azonban továbbra is fájdalmas visszaesést kell elviseljen - olvasható a The Economist eheti számában. A neves üzleti hetilap szerint a régió fertőzési veszélyeire és dominószerű bedőlésére játszó spekulánsok alulmaradtak, miután a térség gazdaságai több tényezőnek köszönhetően fellélegezhettek a mélyrepülésben.

A szerencsének és a jó döntéseknek köszönhetően a Kelet-Európát korábban beárnyékoló gazdasági összeomlás veszélye úgy tűnik, elhárult - írja a neves üzleti hetilap a régiónk kilátásaival foglalkozó, "Nincs pánik, csak sötétség" című cikkében. Viszont a szédítő folyó mérleg hiányok, az elterjedt devizahitelezés és a vakmerő fiskális politikák egyesek számára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés