Előfizetői tartalom

Megmenti Obama az amerikaiak egészségét?

Portfolio
Barack Obama költségvetési tervezetéből 879 milliárd dollárt hasítanak ki az egészségügyre fordított kiadások, ami 7.7%-kal haladja meg az egy évvel korábbi összeget - számolt be a The Wall Street Journal. A jelentős összegre szüksége is lehet az amerikai elnöknek, aki az USA rossz hatékonysággal működő egészségügyi rendszerét tenné helyre.

Az egészségügyi kiadások több százmilliárd dolláros összegén belül kiemelt jelentőséggel bírnak az egészségügyi információs technológiára, a betegségmegelőzésre, a vidéki egészségügyre, receptre kapható gyógyszerek költségcsökkentésére, illetve a Medicare és Medicaid rendszerekben létező csalás elleni harcra fordított összegek. A jövő évi költségvetésben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés