Előfizetői tartalom

Felkészülni, jön az orosz nadrágszíjhúzás!

Portfolio
A többi feltörekvő gazdasághoz hasonlóan Oroszország is rendkívüli év elé néz idén. Miközben a kormányzat a súlyos gazdasági visszaesés csillapítására törekszik, addig a költségvetésben is egyre erőteljesebben jelentkeznek a feszültségek. A büdzsével kapcsolatos problémák valószínűleg jövőre csúcsosodhatnak ki, a bevételek és az állami alapok apadása miatt megszorításokra kényszerülhet az orosz kormány.

Összeomlott a gazdasági növekedés A legutóbbi elkeserítő GDP-növekedési adat is azt bizonyítja, hogy Moszkva sem tudta kivonni magát az egyre mélyebb globális recesszió alól. Az orosz gazdaság az első negyedévben 9.5%-kal esett vissza az egy évvel ezelőtti szintekhez képest, ami a korábban feltételezettnél sokkal rosszabb gazdasági körülményekre hívta fel a figyelmet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés