Előfizetői tartalom

Hova-hova? - Megálló jöhet

Portfolio
Egy hónappal ezelőtt összegyűjtöttük azokat a portfóliókezelői véleményeket, melyek az ipari fémek árfolyamának emelkedését, azon belül pedig a réz várható jó teljesítményét emelték ki. A napokban a UBS tett közzé egy elemzést, melyben az elmúlt időszak nagy árfolyam emelkedése miatt már óva inti a befektetőket a réz piacától. A nyári hónapokhoz közeledve nagy valószínűséggel megtörik majd a fém szárnyalása, de a távolabbi jövő fényesnek ígérkezik.

A réz piaca nagy talpraállást tudott mutatni a tavalyi éves 70%-os szakadást követően, bár hiába az elmúlt közel négy hónap 73%-os szárnyalása, az árfolyam a korábbi 9000 dollár körüli magasságoknak még mindig csak a felénél jár. Ezzel a teljesítményével az ipari fémek közül a réz harcolhatta ki magának az egyik legnagyobb talpraálló címet, mely ahogy látni fogjuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés