Előfizetői tartalom

Már csak ez kellett Mexikónak - Eddig is volt elég baj

Portfolio
A mexikói sertésinfluenza a lehető legrosszabb időpontban robbant ki. Nem elég a gazdasági válság és drogháború, a nemrégiben felbukkant kór tízével szedi újabb és újabb áldozatait. Az influenza egészségügyi következményei már most is olyan súlyosak, hogy az elmúlt évek legnagyobb járványai között tartják számon, nem is beszélve a gazdasági károkról. Az influenza miatt a várt 4 százaléknál is nagyobb lehet a gazdasági visszaesés idén.

A mexikói pénzügyminiszter Agustin Carstens szerint az influenza kitörése igen komoly károkat okozhat a gazdaság számára, amiatt ugyanis, hogy aki csak teheti otthon marad, vevők és vendégek nélkül maradnak, az üzletek, a mozik és az éttermek, különösen a fővárosban. A hatóságok intésére már hétvégén sem mozdultak ki otthonaikból a mexikóvárosiak, attól a hírtől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés