Előfizetői tartalom

Celeb lett a jósprofesszor - mindenhol ijesztget

Portfolio
Ismét gőzerővel tör előre a jelenlegi válságot már évekkel ezelőtt megmondó Nouriel Roubini pesszimista véleményeivel. A Dr. Balsorsnak is nevezett professzor (rövid kitérő után) visszatért a tőle megszokott negatív hangvételhez és ahol teheti, kifejti ezt. Múlt héten durva kritikát fogalmazott meg az amerikai stressz tesztek még meg sem jelent eredményeivel kapcsolatban, az elmúlt napokban pedig a sötét gazdasági kilátásokat hangsúlyozta és ismét figyelmeztet: ez egy medvepiaci rali.

Porrá zúzta a stressz tesztet Az elmúlt egy hét során folyamatosan hallatta hangját Nouriel Roubini, az RGE Monitor elnöke. A New York Egyetem közgazdász professzora egy héttel ezelőtt a stressz teszteket kritizálta, mondván: a kormány által végzett vizsgálatokat sokkal inkább lehetne "ostoba teszteknek" nevezni.Kapcsolódó cikkünk2009.04.16 17:00 Milyen az a vizsga, amin minden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés