Előfizetői tartalom

Döglődik az amerikai ipar - Március sem hozott élénkülést

Portfolio
Bár a frissen beérkező megrendelések számának emelkedése miatt az elemzők az ipari szektor mélyrepülésének lassulásában bíztak, márciusban ismét jelentős - 1.5 százalékos - visszaesésről tett jelentést a Fed. A recesszió kezdete - 2007 december - eddig összesen 13.3 százalékkal csökkent az ipari termelés az USA-ban, amire a II. Világháború óta egyszer sem volt példa.

A -1.5 százalékos érték jókora negatív meglepetést okozott, mivel az elemzők átéagosan -0.8, -0.9 százalékra számítottak, tekintettel arra, hogy az amerikai ipari vállalatokhoz februárban - hosszú idő után először - több megrendelés érkezett be, mint egy hónappal korábban. 2009 első negyedévében 20 százalékos volt a visszaesés, így az ipari termelés szintje jelenleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés