Előfizetői tartalom

A "hajótörött" Bajnai vette át a rudat - külföldi lapok az új kormányról

Portfolio
Bajnai Gordon keddi miniszterelnöki kinevezésével több, mint három hét politikai bizonytalanság ért véget, emellett a külföldi média sem mehetett el szó nélkül. A Financial Times cikke kiemeli, hogy az új pénzügyminiszter legfontosabb feladata a költségvetés megmentése lesz. Közben a The Wall Street Journal írása figyelmeztet: emelkedő munkanélküliséggel, gyenge forinttal, elégedetlen választókkal és törékeny támogatással kell szembenézzen az új kabinet.

Kapcsolódó cikkünk2009.04.14 16:24 Megtörtént: Bajnai Gordon az új miniszterelnök2009.04.15 09:51 Válságkormányzás percről percreFinancial Times: meg kell menteni a magyar költségvetést Bajnai Gordon, Magyarország kedden megválasztott miniszterelnöke olajágat nyújtott az ellenzéki pártoknak annak érdekében, hogy véget vessen a politikai patthelyzetnek, ami eddig meggátolta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés