Előfizetői tartalom

Veres vállalna szerepet az új kormányban is

Portfolio
Ha az új kormányfő felkéri, Veres János vállal szerepet az új kabinetben. Az új miniszterelnöktől az MSZP szervezeti, személyi és tartalmi garanciákat kér majd, de elfogadja, hogy a kormányprogram az egyensúly javítása, a gazdaság stabilitása érdekében többet vállaljon a Gyurcsány Ferenc által februárban meghirdetettnél - mondta el a pénzügyminiszter az MTI-nek adott interjújában.

Ha az új kormányfő felkéri, Veres János vállal szerepet az új kabinetben. A pénzügyminiszter azt mondta, hogy az új kormányfő jogköre döntést hozni kabinetjének tagjairól, de - mint fogalmazott - nem ismer olyan okot, amely a Pénzügyminisztériumban (PM) eltöltött közel négy év alapján lehetetlenné tenné szerepvállalását. A szocialista párt elnökségi tagja szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés