Előfizetői tartalom

A magyar "politikai káosztól" hangos a külföldi sajtó

Portfolio
A külföldi sajtó továbbra is kitartóan foglalkozik a magyar belpolitikai fejleményekkel és elemzik a Gyurcsány Ferenc lemondásával járó kövekezményeket. A Marketwatch például tegnap este címlapján számolt be a legutóbbi magyar fejleményekről, és emeli ki a hétfői kamatdöntést, valamint azt, hogy a miniszterelnök már több hónapja "politikailag halott". A The Wall Street Journal hétfői "Politikai patthelyzet Magyarországon" című hétfői cikkében azt írja, hogy Gyurcsány Ferenc szombati váratlan döntése politikai káoszt eredményezett a már eleve gazdasági válság sújtotta Magyarországon. A Financial Times összefoglaló írása a korábbi dél-amerikai és ázsiai válsággal von párhuzamot.

Kapcsolódó cikkünk2009.03.24 08:26 Magyarországgal indult a reggel a CNBC-n: "a kormánynak nincs sok lehetősége"2009.03.23 13:25 Gyurcsány áldozat - Tele van velünk a külföldi sajtó2009.03.22 10:00 Gyurcsány a külföldi címlapokra repítette MagyarországotMarketwatch: Gyurcsány "politikailag halott ember volt" Az amerikai gazdasági lap hétfői címlapon szereplő cikkében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés