Előfizetői tartalom

Nem követhet el több hibát Magyarország - Elemzői reakciók (3.)

Portfolio
A bizonytalan időszakokra igaz eladási hullám ezúttal mérsékeltebb lehet, mivel világossá vált, hogy nagyobb kiadáscsökkentésre van szükség - írja kommentárjában Barcza György, a K&H Bank elemzője, aki idén először optimista az állampapírpiaci kilátásokkal kapcsolatban. Ambrus Gábor, a 4Cast elemzője úgy véli, hogy Magyarországnak már nincs lehetősége több hibát elkövetni, két feladatot kell véghezvinni sürgősen: rövid távú kiadáscsökkentés végrehajtása és hosszabb távú, hiteles reformprogram kidolgozása. Cikkünkben Gyurcsány Ferenc szombati bejelentésére (miszerint lemondana a miniszterelnökségről) érkezett elemzői reakciók olvashatóak, írásunkat folyamatosan frissítjük.

Timothy Ash, Royal Bank of Scotland: a magyar események az egész térség bizonytalanságára hívják fel a figyelmet Gyurcsány Ferenc szándéka, miszerint kész lemondani a miniszterelnökségről is azt támasztja alá, hogy a kelet-európai recesszió valószínűleg komoly társadalmi és politikai következményekkel jár az egész régióban - fejti ki véleményét a hétvégi eseményekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés