Előfizetői tartalom

Mi folyik itt? - Széttépik a nyersanyagokat!

Portfolio
Közel 6%-os pluszban, 51 dolláron tartózkodik az olaj határidős árfolyama, miután a globális részvénypiacok is szárnyalásba kezdtek. A pozitív hangulat fő oka a Fed tegnapi bejelentése, miszerint államkötvények vásárlásába kezd és persze ne feledjük a dollár tetemes gyengülését sem, mely a kockázatvállalási hajlandóság visszatérését jelzi a világban.

Közel 6%-os pluszban, 51 dollár felett jár az április szállítású WTI árfolyama a mai napon, miután a globális részvénypiacokon szintén eluralkodott a pozitív befektetői hangulat. Az olaj árfolyama így maga mögött hagyta a korábbi hónapokban jellemző kereskedési sávot, melynek felső korlátja az 50 dolláros szintnél állt. A bűvös határ felett két hónapja nem járt már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés