Előfizetői tartalom

Mindenre elszántak a G20-ak - bővítik az IMF munícióját

Portfolio
Kitartó erőfeszítéseiket hangsúlyozták londoni találkozásuk után a világ legfejlettebb országainak pénzügyminiszterei és jegybankárai annak érdekében, hogy véget vessenek a globális recessziónak és megoldódjon a toxikus banki eszközök problémája - tudósít a Bloomberg. A világ GDP-jének 85%-át termelő húsz legnagyobb állam vezető döntéshozói mindezt a banki hitelezés helyreállításával, a pénzügyi felügyelet erősítésével, valamint az IMF erőforrásainak bővítésével képzelik el.

Határozott, összehangolt lépéseket tettünk a kereslet élénkítése és munkahelyek teremtése érdekében - áll a G-20 pénzügyminisztereinek és jegybankelnökeinek közös közleményében, hangsúlyozva: készen állnak további intézkedések megtételére a növekedés beindításához. A legnagyobb tagállamok elsődleges célja a jelenlegi helyzetben, hogy helyreállítsák a pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés