Előfizetői tartalom

Varga: öt hónapja nem történik érdemi intézkedés Magyarországon

Portfolio
A kisebbségi magyar kormány tavaly ősz óta az egyelőre sikertelen bankmentő csomaggal, egy erőtlen adócsomaggal, a megkötött IMF-programmal, illetve egy kérdéses hatékonyságú közép-európai összefogással próbálta kezelni a válságot, de érdemi intézkedés öt hónapja nem történt - hangsúlyozta mai előadásában azt Ybl Klub gazdaságpolitikai konferenciáján Varga Mihály.

A parlament Költségvetési és Pénzügyi Bizottságának elnöke, a Fidesz vezető gazdaságpolitikusa úgy látja, hogy "a baj sokkal súlyosabb annál, mint amit gondolunk", a kisebbségi kormány pedig a "túlélésre játszik". Meglátása szerint a késlekedés miatt, a korábban gondoltnál nagyobb idei recesszió következtében további legalább 200-250 milliárd forint hiányzik az idei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés