Előfizetői tartalom

Lassan véget ér a játék?

Portfolio
Percekkel ezelőtt tette közzé az amerikai Energia Információs Hivatal a múlt heti olajkészlet statisztikákat. Ezek szerint a nyersolajkészletek 700 ezer hordóval emelkedtek, a benzinkészletek 3 millió hordóval estek, a finomított termék készletek 1.9 millió hordóval emelkedtek. A cushingi készletek tovább estek 400 ezer hordóval.

Az adatok hatására az olajár felfele irányuló mozgást produkált. A Platts által megkérdezett elemzők szerint a nyersolajkészletek 1, a benzinkészletek 1.2 millió hordóval eshettek, a finomított termék készletek 700 ezer hordóval emelkedhettek.A piac által szorosan követett cushingi készletek ezúttal is csökkenést mutattak, bár ennek mértéke még továbbra is eltörpül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés