Előfizetői tartalom

A kelet-európai régió nem omlik össze (EBRD)

Portfolio
A kelet-európai régió országait elkerüli az államcsőd és miután véget ér a globális pénzügyi válság gyorsan talpra állnk - véli az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) elnöke. Thomas Mirow kedd esti beszédében hangsúlyozta, hogy a régió jelenleg súlyos recessziót él át, de ez nem a teljes összeomlás.

A jelenlegi helyzet igen komoly, de kezelhető - mondta Thomas Mirow, az EBRD elnöke, aki szerint nem szabad túlságosan komoran tekinteni a régió jövőjével kapcsolatban. A London School of Economics egyetemen tartott előadásában Mirow kifejtette, hogy a kelet-európai országok erős gazdasági fundamentumokkal rendlkeznek és ezeket a fundamentumokat kell megvédeni. A válság előtti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés