FONTOS Az új szakasz nem most kezdődik: folytatódhat a kamatcsökkentés Magyarországon
 
Előfizetői tartalom

Példátlan válság sújtja az egész Európai Uniót

Portfolio
Példátlan helyzettel kell szembenézzen az Európai Unió a gazdasági válság miatt és ezért több szinten is azon kell dolgoznunk, hogy helyreálljon a hitelezési folyamat - mondta José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke pénteken. Barroso hozzátette, hogy az Európai Unió idén várhatóan 2%-os recesszióba süllyed, a fellendülés érdekében gyorsítani fogja a kiadásokat.

Időbe telik, amíg leküzdjük a válságot. Súlyos válság a jelenlegi, de meg fogunk vele bírkózni - nyilatkozta az Európai Bizottság elnöke a Reuters tudósítása szerint, aki hozzátette, hogy az Európai Unió hamarosan előáll a hedge fund-okra és a vezetői juttatásokra vonatkozó javaslatával. Jelenleg a gazdaság talpraállítása áll a középpontban - húzta alá Barroso....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés