Előfizetői tartalom

Obama nyugtat, a piac ideges

Portfolio
A foglalkoztatottak számának emelkedése is azt támasztja alá, hogy határozott válságkezelő intézkedésekre van szükség - nyilatkozta Barcak Obama azt követően, hogy a munkaügyi tárca közzétette februári átfogó munkaerőpiaci jelentését. A piaci szereplők ennek ellenére pesszimisták, hiszen attól tartanak, hogy értékesítési kilátásaik romlása miatt a következő hónapokban újabb százezrek kerülhetnek utcára.

Obama Ohaioban arról beszélt, hogy az állam még egyetlen válság idején sem ült tétlenül és bizakodott abban, hogy majd jobbra fordul a helyzet. Az elnök szerint ilyenkor a kormány felelőssége az, hogy meghozzák a szükséges intézkedéseket. 2007 decembere óta eddig összesen 4.4 millió amerikai veszítette állást, ebből több mint másfél millióan az utolsó három hónapban....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés