Előfizetői tartalom

Szünetre készül a jegybank - Mi várt a forintra?

Portfolio
Bár az előttünk álló napokban tömegével látnak napvilágot az új hazai adatok, a hét legfontosabb eseménye kétségtelenül a monetáris tanács mai kamatmeghatározó lesz. A jelenlegi kockázatkerülő piaci hangulatban előreláthatólag átmenetileg felfüggeszti november óta tartó intenzív kamatcsökkentési sorozatát a jegybank és 9.50 százalékon tartja irányadó rátáját. Kérdéses, hogy a bejelentésnek lesz-e komolyabb devizapiaci hatása. Péneteken a forint 302.90-es szinten zárt az euróval szemben.

Kapcsolódó cikkünk2009.02.20 15:07 Szokatlan oldalát mutatja a forint2009.02.20 16:56 Nem is lett olyan csúnya a végeA Portfolio.hu által megkérdezett elemzők egy hónappal korábbi véleménye szerint 290-300-as árfolyamszint mellett gondolhatja újra a jegybank kamatcsökkentő politikáját. A felmérésből kiderül, hogy a szakértők tulajdonképpen ezúttal is ezt az álláspontot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés