Előfizetői tartalom

Gyógyszer- és energiatámogatásokon is spórolna idén a kormány!

Portfolio
Mind Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, mind Veres János pénzügyminiszter egy 210 milliárd forint körüli költségvetési kiadáscsökkentésről beszélt tegnapi nyilatkozataiban. A lefaragások azt a célt szolgálják, hogy a korábban gondoltnál nagyobb recesszió költségvetési egyenlegrontó hatásait ellensúlyozzák és a GDP arányában továbbra is 3.0% alatt maradjon az államháztartás hiánya. Az InfoRádió azt is megtudta, hogy konkrétan milyen tételekből áll össze a pontosan 215 milliárdos spórolás.

Kapcsolódó cikkünk2009.02.16 17:31 IMF: minden kötelezettséget teljesített Magyarország - folytatódhat az óvatos kamatcsökkentési politika (3.)2009.02.16 14:51 Gyurcsány: 3%-os idei recesszióval kalkulálunk (4.)Az alábbi tételek szolgálnának a kormány tervei szerint arra, hogy a 215 milliárdos kiadáscsökkentés összejöjjön: - február elején már döntött arról a tárca...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés