Előfizetői tartalom

Ma még megkérheted az APEH-et

Portfolio
Aki munkabért szerzett tavaly, esetleg ingatlant vagy ingó tárgyat adott el és ebből jövedelmet szerzett, annak semmi mást nem kell tennie, mint ma éjfélig postára adnia vagy az ügyfélkapun keresztül elküldenie az APEH-nek egy nyilatkozatot, hogy az adóhatóság készítse el helyette a 2008-as szja-bevallását - írja az Index.

Ha nem akarunk vesződni a személyijövedelemadó-bevallásunk elkészítésével, ma van az utolsó nap arra, hogy megkérjük az APEH-et, készítse el ő a bevallást helyettünk. Erre az idén bevezetett egyszerűsített bevallás teremt lehetőséget. Nem kell mást tennünk, minthogy az adóhivatal által kiküldött egységcsomagban levő nyilatkozatot kitöltjük, azt pedig ma éjfélig postára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés