Előfizetői tartalom

Tébolyda - 14%-os olajár zuhanás

Portfolio
A tegnapi nagy esést követően ma újabb zuhanás mutatkozik az olaj árában, három hetes mélypontokon vagyunk. A WTI márciusi határidős árfolyama közel 4%-os esést produkált, mellyel a 35 dolláros szintek alá is benézett. A héten így már 14%-os a zuhanás mértéke, így az autósok talán örülhetnek majd az üzemanyagárak alakulását tekintve.

Tegnap Amerikában közzétették az olajkészletek heti alakulásának számait, mely a nyersolajkészletek jelentős, várakozások feletti növekedését hozták. A piacon ez újabb félelmeket váltott ki, így ismét adni kezdték a fekete aranyat. A nagy energia hivatalok erre csak ráraktak egy lapáttal, ugyanis ismét csökkentették a globális olajkereslet alakulására vonatkozó várakozásaikat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés