Előfizetői tartalom

Szorosabbra húzták az övet a gazdaságélénkítő csomag körül

Portfolio
Az amerikai Szenátus tagjai előreláthatólag jövő hét első felében döntenek az Obama kabinet több 100 milliárd dolláros gazdaságélénkítő csomagjával kapcsolatban. Tekintettel arra, hogy tegnap a demokrata és a republikánus feleknek sikerült megegyezniük a csomag nagyságával kapcsolatban, a demokraták erősen bíznak abban, hogy a szenátorok többsége igennel voksol majd. A tegnapi megállapodás szerint a korábban jelzett összegnél 100 milliárd dollárral kevesebbet költenének az amerikai gazdaság élénkítésére.

A Szenátus kedden hozhat döntést az ügyben -nyilatkozta Harry Reid a Bloombergnek. a 100 tagú testület demokrata blokkjának vezetője szerint a tervezetben szereplő intézkedéseknek köszönhetőn az amerikai gazdaság újból elindulhat a növekedés útján, az emberek munkához juthatnak, pénztárcájuk pedig megtelhet pénzzel. A demokrata vezetők szerint a végleges tervezet már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés