Előfizetői tartalom

Kész, ennyi volt! - Könnyedén visszatornázta magát a dollár

Portfolio
A dollár nemcsak az euróval szemben, de szinte minden fontosabb deviza ellenében veszített értékéből a keddi kereskedésben. Az amerikai zöldhasú gyengülésében leginkább az játszott szerepet, hogy a pozitív makroadatok nyomán javult a befektetők hangulata (a tőzsdék a pozitív tartományban zártak). Az euró ereje azonban csak a reggeli órákban tartott ki, a dollár teljes mértékben ledolgozta elmúlt napos veszteségét.

14:11: Ismét az 1.28-as szint közelében forognak a dollár jegyzések, így az amerikai fizetőeszköz megingása igencsak átmeneti volt, hiszen pár óra leforgása alatt erősödött vissza közel 2%-kal.08:10: A szerda reggeli kereskedésben ismét az 1.30-as szint fölé emelkedett a dollár kurzusa a közös európai valuta ellenében, 8 óra után 1.3020 dollárt kellett adni egy euróért....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés