Előfizetői tartalom

A Fidesz újraértékelné az uniós tagságunkat

Portfolio
Miközben a parlament feloszlatásával előrehozott választásokat szeretne rendezni az Európai Parlamenti választásokkal együtt, aközben Navracsics Tibor, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője egy tegnapi rendezvényen azt mondta, hogy újra kell értékelni európai uniós tagságunkat. A politikus szavai szerint csaknem 5 éves uniós tagságunk sokaknak nem bizonyította az előnyöket, így "sok mindent újra kell értékelni" - tudósított az MTI.

Pelczné Gáll Ildikó, a párt alelnöke szintén a tegnapi rendezvényen azt mondta, hogy az unió támogatottsága Magyarországon jelentősen csökkent (a 2004-es 67%-ról 2008-ra 31%-ra), az emberek jelentős része már nem hisz az unióban, "az európai uniós csatlakozás egyértelmű vesztese Magyarország". Példaként a mostani gazdasági problémákat, a recessziót, a munkanélküliséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés