Előfizetői tartalom

Mindent ütnek, ami európai - száguld a dollár

Portfolio
Az amerikai dollár a tegnap esti szintje óta óvatosan és fokozatosan erősödött az euróval szemben és ismét az 1.30-as szint alá süllyedt a kurzus. A japán jen továbbra is erősnek bizonyul a bizonytalan hangulatban, az európai devizáknak viszont nem sok minden kedvez. A délelőtti szárnyalás következtében a dollár már az 1.28-as szintek alatt is jár.

10:45: A délelőtt tapasztalt komolyabb erősödési hullámok következtében óriási szárnyalást produkált a dollár nemcsak az euróval szemben, hanem a fonttal szemben is. Az amerikai fizetőeszköz árfolyama már az 1.28-as szinttől is távol került (1.2775 körül forognak a jegyzések), ami közel 2%-os felértékelődést jelent az euróval szemben.A fontnak nem kedvezett a nemrégiben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés