Előfizetői tartalom

Adócsökkentéssel küzd Obama a recesszió ellen

Portfolio
Barack Obama nagyon sok kihívással néz szembe beiktatása után, de talán egyik probléma megoldása sem olyan sürgető, mint a gazdaság rendbetétele. Amerika recesszióban van, egekben a munkanélküliség, mélyponton a fogyasztás. Új szemlélet kell a kilábaláshoz, de figyelni kell az elszabaduló államháztartási hiányra is -írja az Index.

Talán a harmincas évek nagy gazdasági világválsága óta nem volt ekkora bajban az amerikai gazdaság, mint most. Barack Obama az utóbbi évtizedek legnehezebb feladatával néz szembe. Az amerikai gazdaság recesszióban van, és még legalább egy évig lassulni fog - a II. világháború óta nem volt ilyen hosszú recesszió az Egyesült Államokban. Tavaly 2,6 millióan vesztették el...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés