Előfizetői tartalom

Holnap 11-kor PM-sajtótájékoztató 2008-as költségvetési folyamatokról

Portfolio
Holnap délelőtt 11 órakor kerül sorra a Pénzügyminisztériumban a szokásos hóközi sajtótájékoztató a megelőző havi államháztartási hiányfolyamatokról - tájékoztatott a tárca. A decemberi adatok lévén így az egész évi adatokra is fény derül, amellyel párhuzamosan előrejelzést adhat a tárca a januári, első negyedév végi államháztartási folyamatokra is. Az eseményről a Portfolio.hu a helyszínről számol be.

A kormányfő a múlt héten két hetet adott a pénzügyi tárcának, hogy a gazdasági válság miatt, az európai bizottsági és a Nemzetközi Valutaalap prognózisainak ismeretében számolja újra az idei évi makrogazdasági előrejelzéseket. Az EB előrejelzése ma jelent meg, igencsak borúlátó idei és jövő évi növekedési képet festve. A holnapi sajtótájékoztatón mindenesetre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés