Előfizetői tartalom

Figyelmeztet a "jós professzor": kifulladt a medvepiaci rali

Portfolio
A részvénypiaci befektetők további mélyrepülésre kell felkészüljenek, miután egyértelműen kifulladt az elmúlt hetekben tapasztalt medvepiaci rali. Mindezek hátterében az áll, hogy a piac nem tudja majd kivonni magát a kiábrándító makrogazdasági adatok hatása alól, így azok megpecsételhetik a 2009-es hangulatot - írja legfrissebb blogbejegyzésében Nouriel Roubini közgazdász professzor. A modern idők jósának is nevezett Roubini szerint 33% az esélye annak, hogy az USA-ban L-alakú lesz a recesszió.

Kapcsolódó cikkünk2008.12.13 16:19 Felkészültél? - Nyolc rémisztő gurujóslat 2009-re Már egy ideje megjósoltam, hogy a legutóbbi - ahogyan az elmúlt 18 hónapban is történt - medvepiaci rali kifulladt, így az amerikai és globális részvényárfolyamok ismét új mélypontok felé veszik az irányt - figyelmeztet Nouriel Roubini, a NYU közgazdász professzora, aki elhíresült pesszimista...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés