Előfizetői tartalom

Nem kell pánikolniuk a devizahiteleseknek!

Portfolio
Alapvetően optimista vagyok. Lehet, hogy a következő pár hónapban drága marad a svájci frank, de a későbbiekben (még az idén) kedvezőbb, 170-180-as árfolyamra számítok - válaszolta Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető elemzője a Portfolio.hu befektetői fórumán olvasóink kérdéseire, akiket nem meglepő módon a forint árfolyamának utóbbi napokban mutatott zuhanása és a devizahitellel kapcsolatos következmények érdekelték leginkább. A vezető elemző úgy véli, hogy "tűzoltásban nem volt rossz a kormány", de baj lehet a kötségvetéssel, ha nem nyúl hozzá a kabinet.

Mi lesz a forintunkkal? Aggódhatnak-e a devizahitelesek? Szerintem nem érjük el a 290-es szintet (EUR/HUF), igaz, nem voltunk messze a héten - fejtette ki Török Zoltán a hazai fizetőszköz kilátásaival kapcsolatban a Portfolio.hu befektetői fórumán, aki erősebb forintra számít a 2009 május-júniusi időszakra. Előrejelzése szerint ugyanis a forint árfolyama a 260-270-es sávba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés