Előfizetői tartalom

Felülkerekedett a dollár az ideges piacon

Portfolio
Szinte követhetetlen mozgásokat produkált a csütörtöki kereskedésben a dollár az euróval szemben, ami nem meglepő, hiszen számos adat és információ árasztotta el a befektetőket (EKB-kamatdöntés, Trichet nyilatkozat, amerikai makroadatok). A péntek reggeli kereskedésben óvatos, de határozott irány bontakozott ki, gyengül az amerikai fizetőeszköz.

A péntek reggeli kereskedést óvatos dollárleértékelődés jellemzi, ugyanis az amerikai fizetőeszköz árfolyama az 1.3260-as szint fölé emelkedett a csütörtök esti 1.3060-as szintekről. Mindez 1.5%-os értékvesztést jelent az euro ellenében. A csütörtöki kereskedésben a dollár összességében erősödni tudott, pedig a befektetők csak kapkodhatták a fejüket az újabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés