Előfizetői tartalom

Nap végére stabilizálódott a forint

Portfolio
Komoly mértékű gyengüléssel indul a csütörtöki kereskedés a régiós devizapiacokon, így a forint is pillanatok alatt 2%-ot veszített értékéből az euróval szemben. Az egyébként is borongós nemzetközi hangulatban a térség devizáinak vélhetően nem kedvezett a Nemzetközi Valutaalap régióról alkotott legutóbbi (tegnap nyilatkozott az IMF európai részlegének vezetője a komor régiós kilátásokról) véleménye sem. Ezek szerint súlyos lassulással kell szembenézzen az egész régió. A délelőtti kereskedés óta viszonlyag stabilan tartja magát a forint, szűk sávban ingadozik árfolyama.

Kapcsolódó cikkünk2009.01.15 09:32 Mély merülésre készülhet az egész régió (IMF) 17:01: Nap végére a forint árfolyama a 279-es szint alá süllyedt, öt óra környékén 278.80 forintot kellett adni egy euróért. Mindez azt jelenti, hogy a hazai fizetőeszköz ott zárt, ahol a szerdai kereskedésben.14:55: A régiós devizákkal együtt a forint is erősödésbe váltott, melynek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés