Előfizetői tartalom

Rekordot rekordra halmoz az USA

Portfolio
A tavaly nyáron kirobbant ingatlanpiaci válság nem csak magát az ingatlanpiacot, hanem az amerikai gazdaság valamennyi szektorát igen érzékenyen érintette. Az elmúlt hónapokban szinte egyetlen hét sem telt el újabb rekord születése nélkül. Az alábbiakban tíz olyan makrogazdasági indikátort gyűjtöttünk össze, amelyek értékei egyértelműen azt jelzik, hogy az elmúlt évtizedek legsúlyosabb recessziójába került az USA.

A válság kirobbanási helyeként számon tartott ingatlanpiacon a korrekció töretlen: a kereslet csökkenése miatt az újonnan épített ingatlanok száma hónapok óta zuhan, a lakások árai pedig folyamatosan esnek. 1. Új lakásra már alig van igény Novemberben mind a megkezdett házépítések mind a kiadott építési engedélyek száma tovább csökkent az Egyesült Államokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés