Előfizetői tartalom

Három hónapra leáll a Piszkei Papír

Portfolio
Az Index információi szerint három hónapos kényszerszünetet rendeltek el a Piszkei Papír lábatlani gyárában. A cég jelenleg elérhetetlen, a dolgozóknak már nyár óta késve utalják a fizetést, novemberben a közműdíjakat nem tudták kifizetni, akkor ideiglenesen kikapcsolták az áramot és a vizet a gyárban. A munkások egyharmadát elbocsátották. Most, a kényszerszünet idején néhány gépet eladnak a bolgároknak. A pénzügyi problémák körülbelül három éve kezdődtek.

Az Index dolgozóktól származó információi szerint a Piszkei Papír Zrt. a héten közölte munkásaival, hogy legközelebb csak három hónap múlva kell bemenniük a gyárba dolgozni. A cég hivatalosan azonban nem jelentette be, hogy három hónapra leállítja a termelést az üzemben. Az alkalmazottak azt is tudni vélik, hogy a gyárban található számos gép éppen szétszerelés alatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés