Előfizetői tartalom

Brutálisan szakadnak az amerikai kötvényhozamok! (3.)

Portfolio
Továb folytatódott az amerikai állampapírok elmúlt hetekben tapasztalt egyre komolyabb szárnyalása, és egyes hozamok ismét soha nem látott mélységekbe kerültek. A kereskedők többsége továbbra is pozitív az amerikai állampapírok kilátását illetően, hiszen a Fed kifogyott klasszikus eszköztárából és az egyre erősebb hangok szerint lassan az állampapírok vásárlása felé fordul.

Sorozatban a hatodik napja csökkentek a hozamok az amerikai állampapírok piacán, mivel a piaci szereplők bármilyen hozam mellett hajlandóak az állampapír vásárlására, hogy befektetésük megőrizze értékét. A befektetők ezen stratégiáját leginkább az motiválja, hogy az amerikai gazdaság egyre mélyebb recesszióba süllyed és a kilátások is egyre szürkébbek. Az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés