Előfizetői tartalom

Összeomlott az orosz ipari termelés is - Nincs még recesszió (?)

Portfolio
Amint az Kínában is megfigyelhető volt, drámai irányváltás következett be novemberben az éves alapú ipari termelésben Oroszországban is, legalábbis az Interfax hírügynökség információi szerint 8.7%-kal zuhant az ipari kibocsátás az októberi 3% körüli bővülés után. Havi szinten a hírügynökség forrása szerint 7.5%-os volt a kibocsátás-visszaesés. Eközben újabb cáfolat érkezett a helyettes gazdasági miniszter pénteki "elszólására", miszerint az ország már recesszióban van.

Kapcsolódó cikkünk2008.12.12 09:38 Ez súlyos: már recesszióban van Oroszország is!Amennyiben a hivatalos számok megerősítik az orosz hírügynökség értesülését, akkor 2002 második negyedéve óta az első ipari kibocsátás-visszaesésről van szó. Kérdéses továbbá, hogy növekedni tud-e a negyedik negyedévben a GDP. Pénteken a gazdasági miniszter-helyettes azt jelentette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés