Előfizetői tartalom

Beszólt a Nobel-díjas közgazdász a pénzügyminiszternek

Portfolio
Az idei év közgazdasági Nobel-díjának nyertese, Paul Krugman a német kormányzatot önfejűnek nevezte és éles kritikával illette Peer Steinbrück német pénzügyminisztert is. A közgazdasász professzor szerint ugyanis a jelenlegi válságban még inkább felértékelődik a német gazdaság szerepe az egész Európai Unióban, ezért a német pénzügyminiszter nagyobb gazdaságélénkítést elutasító véleményét igen káros lehet.

Miért értékelődik fel Németország szerepe? A válasz: a jelenlegi válság és az európai integráció magas foka - reagál csütörtöki cikkében Paul Krugman, a New York Times cikkírója Peer Steinbrück Neewsweeknek adott interjújára.Kapcsolódó cikkünk2008.12.05 09:33Brutális recessziót jósol Németországnak a Deutsche Bank!A német pénzügyminiszter ugyanis a Newsweeknek adott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés