Előfizetői tartalom

Még ilyet! - Már az amerikai fogyasztókban sem bízhat a világ

Portfolio
A héten bővelkedhetünk az amerikai makrogazdasági adatokban, míg magyar vonatkozásban csak a novemberi inflációs adat bír nagyobb jelentőséggel. A tengerentúlról érkező hírek közül a legfontosabb vélhetően a kiskereskedelmi eladások legfrissebb értéke lesz. Sok jóra azonban nem számíthatunk, az amerikai fogyasztók még jó ideig szenvedhetnek a válság miatt, ami tovább sújtja az egész amerikai (és a teljes világ) gazdaságot.

Magyar szempontból inkább a hét második fele tartogathat meglepetéseket (elsősoran a novemberi inflációs adat), ugyanis ma csak az államháztartás novemberi teljesítményéről tájékozódhatunk. A következő napokban viszont több érdekes magyarországi makrogazdasági adat is vár ránk. A keddi felülvizsgált harmadik negyedéves GDP-adat és a pénteken esedékes októberi ipari...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés